B740326b6db9edfcb250d49b6a27c594babd9a8d8591d0f375caf32085607aeb

Mikael Widerdal Email

Fokusområden: - Mental träning, sömn samt beteendeförändringar med fokus på rädslor och fobier ”Om du inte tar hand om din kropp – var ska du då leva ditt liv?” I sina föreläsningar engagerar och trollbinder Mikael sina åhörare med sin personliga och tuffa hälsoresa. En hälsoresa som han mot alla odds tog sig igenom. Tio år senare var Mikael så pass återställd att han valde att börja arbeta fokuserat med de redskap inom mental träning och kroppsterapi som han själv använt så framgångsrikt för att vända sjukdom till välmående. År 2003 fick Mikael det ärofyllda uppdraget att skapa en serie mentala träningsprogram för landets alla Apotek. Mikaels drivs av och vill vara en del av Inner för att han tror på allas chans att förändra sina liv genom de val vi gör i varje liten stund i vardagen.

Coachens produkter (2)

Program

Bättre sömn - 9 dagar

Välkommen att prova på programmet Bättre sömn - konsten att sova gott. Detta är ett kortare upplägg under 9 dagar, som har ett längre uppföljande program på 9 veckor. Tillsammans kommer vi träna upp, eller rättare sagt återta förmågan att kunna somna och sova riktigt gott. Programmet är baserat på de senaste vetenskapliga rönen inom mental träning och KBT, kognitiv beteendeterapi.

  72kr

Icon_time

Löpande

Längd
Icon_calendar

När du vill

Startar
Icon_level
Nivå
Program

Bättre sömn - 9 veckor

Tillsammans ska vi under dessa 9 veckor träna upp, eller rättare sagt återta förmågan att kunna somna och sova riktigt gott.

  499kr

Icon_time

Löpande

Längd
Icon_calendar

När du vill

Startar
Icon_level
Nivå